субота, 10. мај 2014.

Kombi prevoz auto delova

Za naš sajt razgovarali smo koliko i kako se kupuju auto delovi, kakvog su kvaliteta. S obzirom da se već nekoliko godina radim sajtove angažovali smo stručnjake za opel auto delovi i auto delovi za ford
Nekada je teško bilo nabaviti auto delove, najčešće se organizovao kombi prevoz u inostranstvo i uvoz delova. Kupovalo se po porudžbini i najčešće se išlo u Grčku. Kombi prevoz auto delova bio je najčešće povoljan zbog brzine isporuke i mogućnosti da se spakuje veliki broj auto delova.
Kombi prevoz je i bio lakši u odnosu na prevoz sa auto prikolicama.
E sada kakako preći granicu sa kombi vozilom punim auto delova. Postojale su ekipe koje su i organizovale kombi prevoz, imali su svoje carinike i granica se prelazila kada su oni imali smene. Uostalom da li bi neko organizovao kombi prevoz ako bi mu sva roba bila oduzeta na granici. Auto delovi su se nekada tako prodavali i prenosili u Srbiju švercerskim kanalima iz susednih zemalja.
Kombi prevoz auto delova je sada dobio drugu dimenziju, auto delovi se isporučuju, brzom poštom a delovi uvoze legalnim tokovima i putevima, a možete ih potražiti i auto otpadu.

Нема коментара:

Постави коментар